746 manchester united drakt DawnaB

Post Reply
JosephMa
Posts: 8
Joined: Wed Dec 30, 2020 2:08 am
Location: Italy, Nao

746 manchester united drakt DawnaB

Post by JosephMa »

919 real madrid drakt CerysM


Liverpool har allerede avsluttet Premier League -tittelen og skal løfte pokalen etter kampen mot Chelsea på Anfield onsdag 22. juli. Bayern vil ikke stå i veien for spilleren, men vil sørge for at de får gebyret de føler Thiago er verdt. Etter at spilleren gikk inn i det siste året av kontrakten hans, har de røde benyttet muligheten til å gjøre sitt trekk for den imponerende midtbanespilleren. liverpool drakt

Liverpool -sjef Klopp har understreket hvor vanskelig han forventer at det vil være å gjøre signeringer i det nåværende klimaet. borussia dortmund drakt Men med Adam Lallana som forlater og ungdomsspillere som kommer gjennom rekkene, ville Thiago gi litt sårt tiltrengt erfaring. kjøpe fotballdrakter Den tidligere Barcelona -mannen gjorde 24 Bundesliga -opptredener denne sesongen da Bayern tok enda en tittel foran sine rivaler.

I øyeblikket er de to klubbene ganske langt fra hverandre når det gjelder verdsettelsen av spilleren, men mye kan skje med at sommerovergangsvinduet sannsynligvis vil bli forlenget til oktober. Og Tuttomercatoweb hevder nå at Liverpool har inngått en generell avtale med Thiago om et sommerbytte til Anfield.

Sport JustinnvN neues trikot eintracht frankfurt IrmaMcGeo
KassieMsj bayern munchen drakt TeriTroue
Post Reply